Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bandajlı olarak değaksiyonmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğmeslekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Bina çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu boyut can kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve Yangın kapısı istanbul sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page